Skal du have udarbejdet en lejekontrakt, eller er du som udlejer eller lejer havnet i en lejeretlig konflikt, og har du behov for advokat rådgivning?

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, eller ring til os på telefon 86483322 for en uforpligtende snak om din problemstilling, og lad os rådgive dig igennem hele processen.

Boligretten

Boligretten er der hvor retssager mellem udlejere og lejere føres i 1. instans. I sager for Boligretten er der mulighed for at få sagen bedømt af 3 dommere (1 dommer ansat ved retten, 1 udlejerrepræsentant og 1 lejerrepræsentant).

Du vil kunne have mulighed for at få dækket sagsomkostninger til sagen gennem din retshjælpsforsikring eller evt. fri proces. Vi undersøger dine muligheder i forbindelse med sagens opstart.

Huslejenævnet og Beboerklagenævnet

Ved sager der kan indbringes for Huslejenævnet eller Beboerklagenævnet rådgiver vi dig, står for korrespondancen med nævnet og modparten. Vi deltager som udgangspunkt ikke i besigtigelse af lejemålet medmindre dette særskilt aftales.

Almindelige Huslejenævnssager tilbyder vi at føre for en fast pris på 3.000 kr. inkl. moms.

Bemærk, at du ikke kan få retshjælpsdækning eller fri proces til sager ved Huslejenævnet og Beboerklagenævnet.

Lejekontrakter

Vi udarbejder boliglejekontrakter fra kun 2.499 kr. inklusiv moms, og erhvervslejekontrakter fra kun 3.499 kr. inklusiv moms.

Kontakt os for en fast pris, eller læs mere på www.billig-lejekontrakt.dk.

Ejendomsadministration

Vi tilbyder ejendomsadministration til udlejere, ejerforeninger og andelsboligforeninger. Læs mere her.