Skal du have udarbejdet en lejekontrakt, eller er du som udlejer eller lejer havnet i en lejeretlig konflikt, og har du behov for advokat rådgivning?

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, eller ring til os på telefon 82828242 for en uforpligtende snak om din problemstilling, og lad os rådgive dig igennem hele processen.

Boligretten

Boligretten er der hvor retssager mellem udlejere og lejere føres i 1. instans. I sager for Boligretten er der mulighed for at få sagen bedømt af 3 dommere (1 dommer ansat ved retten, 1 udlejerrepræsentant og 1 lejerrepræsentant).

Du vil kunne have mulighed for at få dækket sagsomkostninger til sagen gennem din retshjælpsforsikring eller evt. fri proces. Vi undersøger dine muligheder i forbindelse med sagens opstart.

Huslejenævnet og Beboerklagenævnet

Ved sager der kan indbringes for Huslejenævnet eller Beboerklagenævnet rådgiver vi dig, står for korrespondancen med nævnet og modparten. Vi deltager som udgangspunkt ikke i besigtigelse af lejemålet medmindre dette særskilt aftales.

Bemærk, at du ikke kan få retshjælpsdækning eller fri proces til sager ved Huslejenævnet og Beboerklagenævnet.

Lejekontrakter

Vi udarbejder boliglejekontrakter fra kun 2.999 kr. inklusiv moms, og erhvervslejekontrakter fra kun 3.999 kr. inklusiv moms.

Kontakt os for en fast pris.

Ejendomsadministration

Vi tilbyder ejendomsadministration til udlejere, ejerforeninger og andelsboligforeninger. Læs mere her.