Søren V. Andreasen
Søren har siden 2006 arbejdet i advokatbranchen med juridisk rådgivning og retssager indenfor en lang række områder, herunder særligt lejeret, fast ejendom, entrepriseret og inkasso. Søren er ekspert i lejeret, og har i 2013 skrevet bogen "Lejeret", som beskriver lejers og udlejers rettigheder og pligter i et sprog, hvor alle kan være med. Søren underviser advokater, ejendomsadministratorer m.v. i lejeret. Effektiv og samvittighedsfuld rådgivning på højeste niveau.
Contact Me
86 48 33 22
sva@paragrafadvokaterne.dk
Jacob Worsøe Nielsen
Jacob har i flere år arbejdet med lejeretlig rådgivning bl.a. gennem sin ansættelse hos Lejernes Landsorganisation. Jacob har desuden skrevet speciale om "Lejers misligholdende adfærd og udlejers sanktionsmuligheder".
Contact Me
86 48 33 22
jwn@paragrafadvokaterne.dk
Paragraf Advokaterne yder juridisk rådgivning vedrørende lejelovgivningen, herunder
  • rådgivning ved alle forhold omkring udlejning af både boliger og erhvervslejemål, herunder udarbejdelse af lejekontrakt, administration, vedligeholdelse, lejefastsættelse m.m.
  • rådgivning af lejere vedrørende alle forhold omkring udlejning af boliger og erhvervslejemål
  • rådgivning og bistand ved sager for Huslejenævn, Beboerklagenævn, boligretten og domstolene i øvrigt.

 

Alle vores jurister har mange års erfaring med at rådgivning af både udlejere og lejere og med at føre retssager for alle parter over hele landet.

Kontakt os allerede i dag pr. telefon, e-mail, eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi hurtigt tilbage.

Paragraf Advokaterne ApS
Torvegade 1 D
8963 Auning

CVR-nr. 37561509

Alle vores advokater er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og medlemmer af Advokatsamfundet.

Der er tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler. Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed, uanset hvor den udøves. Ansvarsforsikring er tegnet hos og garanti stillet af HDI Danmark A/S, Indiakaj 6, 2100 København Ø.